Chef-kok Francis voorziet voor u elke maand een menu “Den Berg” waarin hij een combinatie van verschillende seizoensgerechten brengt.
De wijntip wordt op haar beurt aangebracht door gastvrouw Ann.
Aperitiefhapje
***
Slaatje van polderaardappel, wakamé, grijze garnalen,
tempura van soft shell crab en chili-mayonaise
***
Parelhoenfilet gevuld met pistachenoten, witloofsnippers,
gedroogde Gandaham, kroketten en jus met balsamico
of
Op vel gebakken zalmlapje, Sint Jacobsvruchten,
bloemkoolpuree met spekjes en teriyakisaus
***
Warm appeltaartje, vanilleroomijs en créme anglaise met Calvados
Prijs menu per persoon: € 47,00
Prijs menu met aangepaste wijnen per persoon: € 67,00
Menu enkel per tafel te nemen
Torres Finca Negra – Chardonnay Reserva 2017
Central Valley – Chili Druif – 100 % Chardonnay
Phebus – Malbec Syrah 2018
Patagonië – Argentinië – 80 % Malbec, 20% Syrah