Menu "Den Berg"

Chef-kok Francis voorziet voor u elke maand een menu “Den Berg” waarin hij een combinatie van verschillende seizoensgerechten brengt.

De wijntip wordt op haar beurt aangebracht door gastvrouw Ann.

Menu "Den Berg"

WIJNTIP "Den Berg"

Aperitiefhapje

***

Slaatje van polderaardappel, wakamé, grijze garnalen,
tempura van soft shell crab en chili-mayonaise

***

Parelhoenfilet gevuld met pistachenoten, witloofsnippers,
gedroogde Gandaham, kroketten en jus met balsamico

of

Op vel gebakken zalmlapje, Sint Jacobsvruchten,
bloemkoolpuree met spekjes en teriyakisaus

***

Warm appeltaartje, vanilleroomijs en créme anglaise met Calvados

 

Prijs menu per persoon: € 47,00

Prijs menu met aangepaste wijnen per persoon: € 67,00

Menu enkel per tafel te nemen

Reserveer een tafel

Neem vrijblijvend contact op & we leiden u graag rond.